*Tarvikkeet*

 

Hyväkuntoinen, metallinen autohäkki tarpeettomana, joka mitoitettu Opel Astraan. Hintapyyntö 100e. Irrotettava vanerinen väliseinä. Yksi lokero sopiva saksanpaimenkoiralle, kuvassa sinne on innoissaan tunkenut kaksi pienehköä narttua. ;) Lisätiedot: 0505188659 / Leena

 


Käyttämätön TopCanis-merkkinen, pehmustettu ja puolikiristävä heijastinpanta, ympärysmitta 50-60cm. Kahdet eri kokoiset nahkaiset, ison koiran Brava-merkkiset heijastinvaljaat. Ruskea koko 10, rinnanympärys 95-130cm, mutta voi lyhentää lisää. Musta koko 9, rinnanympärys 85-125cm, voi lyhentää lisääkin. Käyttämättömät, liian isot meidän tytöille. 5€/kpl. Lisätiedot: 0505188659 / Leena

 

Myydään tarpeettomina Pet Safe Bark Control, ulkokäyttöinen 50e. Lisätiedot: 0505188659 / Leena

Tässä Vipstoren sivulta kopsittu kuvaus ja kuvatkin on netistä:

ULKOKÄYTTÖINEN: Linnunpöntönnäköinen, tyylikäs laite estää omien tai naapurin koirien haukkumisen vaarattoman ultraäänen avulla ulkona.
Suunniteltu ripustettavaksi / asennettavaksi puuhun, seinälle tai aidantolppaan. Turvallinen ja tehokas kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille. Toimii noin 15 m säteellä. 4-vaiheinen tehokkuuden säätö. Kestävä ja vedenkestävä, pakkasraja noin -20 astetta. Ei tarvitse erillistä pantaa. Toimii paristolla, joka ei sisälly hintaan. Laitteen korkeus noin 20 cm ja leveys 12 cm. Tuotteella kolmen (3) vuoden takuu.

Laitteen toiminta:
1. Laite aktivoituu, kun sisäinen mikrofoni sieppaa koiran jatkuvan haukkumisäänen.
2. Aktivoitu laite lähettää kaksi sekuntia kestävän ultraäänen, jonka vain koira voi kuulla.
3. Pelästyttyään korkeaa ääntä koiran pitäisi lopettaa haukkuminen, sillä se yhdistää haukkumisensa epämiellyttävään ääneen.

Laitteen käyttö:
1. Aseta laite alueelle, missä koira haukkuu. Huom! Laite asetetaan korkeintaan 3 metrin etäisyydelle haukkuvasta koirasta.
2. Yksikkö on varustettu 'Manuaalinen korjaaminen' -painikkeella, jota voidaan käyttää ei-toivotun käytöksen korjaamiseen, esim. huonekalujen päällä makaaminen tai jäteastiaan meneminen. Paina vain 'Manuaalinen korjaaminen' -painiketta, jolloin yksikkö lähettää kaksi sekuntia kestävän ultraäänen. Jos painiketta pidetään alhaalla, yksikkö toistaa tapahtuman kahden sekunnin välein (kaksi sekuntia päällä, kaksi sekuntia poissa, kaksi sekuntia päällä jne.) Huom! Kun yksikkö on 'Manuaalinen korjaaminen' -tilassa, sen pitää olla korkeintaan 6 metrin etäisyydellä huonosti käyttäytyvästä koirasta.

© Anemoneniitty.net, 2.12.2014 13:01 Validated by HTML Validator (based on Tidy)