*Andien Jo Notorius*

Andien Jo Notorius

Rotu/väri: sk chocolate tan
Synt.aika: 18.12.2003
Rek.nro: M254-05
Kasvattaja: Anneli Ceder
i: sk chocolate tan
ii: sk chocolate tan
ie: sk self chocolate
e: MeT's Milky Bar
ei: sk chocolate tan
ee: sk cocolate tan

Notoriuksen kuva ja sukutaulun ulkoasu  (c) Helena Hakulinen & Arja Kariluoto

"Joonas" oli jo emonsa masussa valmiina, kun se saapui Iso-Britanniasta Anneli Cederin marsulaan. Jossain vaiheessa Notorius siskoineen päätyi Hellulle Tirlittanin marsulaan ja tämä sivu on muunneltuna tehty siihen pohjaan, mikä oli pojan sivuna Hellun käytössä. Herra oli sitten harjoitusarvosteltavana Hellun muiden marsujen kanssa pet-tuomarikurssilla Helsingissä, kun olin suorittamassa kakkosvaihetta. Joonas ei oikein pitänyt "opetusvälineen" roolistaan ja lennätti kauheat lastit hilsettä. Siitä huolimatta ihastuimme äiteen kanssa siihen molemmat ja kun asiaa tarkemmin harkittiin, Hellu oli sitä mieltä, että pojan voisi meille myydä. Niinpä tämä vonkale lähti meidän matkaan.

Joonaksen ja Tähden tytöt Geisha ja KismetJoonas pääsi heti meille tultuaan naisiin. Astutin sillä Mimosan Öinen Tähti -nimisen black foxini. Tähti saikin 23.4.2005 kaksi suloista tytärtä: Anemone's Kismet* black tan ja Anemone's Geisha chocolate fox. Pidin molemmat tyttöset itsellä.

Olin pitänyt Tähteä ja Joonasta liian kauan yhdessä, enkä enää uskaltanut viime tipassa niitä ruveta erottamaan toisistaan, koska pelkäsin niin kauheasti, että rakas Tähtöseni saa raskausmyrkytyksen surusta, kun menetti kaverin. Meikäläisellä on tapana astuttaa yleensä naaraita yhtä aikaa niin, että ne voivat hoitaa poikasia yhdessä tai palauttaa naaras takaisin entiseen porukkaan hyvissä ajoin ennen synnytystä, mutta tällä kertaa olin mokannut siinä.

Joonaksen ja Tähden pojat

Joonas saikin 2.7.2005 yllättävää perheenlisäystä kahden pikkuisen poikalapsen merkeissä. Nämä kaksi isoa, komeaa pojan ronttia saivat siis alkunsa Geishan ja Kismetin syntymän jälkeen ja Tähti odotti niitä pitkään ja hartaasti. Laitoin black foxin viralliseksi nimeksi Anemone's Hopeatoffee ja chocolate tanille taas Anemone's Sukulaku. Pojat omistaa Hietamäen perhe Ylihärmässä.

Kun erotin Tähden ja Joonaksen, laitoin herran sitten Fred The Frogin kanssa poikamiesboxiin ja yllätyksekseni ne olivat heti saman tien hyvät ystävät. Minä kun yhdistin ne ihan kokeilumielessä... Ei voinut olla varmuutta poikien yhteen sopivuudesta, koska molemmat ovat useasti naaraalla olleita täysikasvuisia herroja ja kaiken huipuksi laitoin Joonaksen suoraan Freddyn häkkiin. Kyllä kannatti! (:

Kun Fred nukkui pois, Joonas jäi yksin. Onneksi se sai aika pian uuden ystävän, kun meille muutti muutama uusi marsuliini Aniara's marsulasta. Joonaksen uusi ystävä on siis musta american crest Aniara's American Jericho, joka esiintyy Joonaksen kanssa syyskuun 2006 lopussa otetuissa kaverikuvissa.

Kehykset hukassa?