*Kopiointi*

Jos löydät sivuiltani kuvan itsestäsi, lemmikistäsi, kasvatistasi, eläimesi jälkeläisestä tai vanhemmista jne, niin voit rauhassa kopioida ja julkaista sellaisia. Eläimet ovat tosi mukava yhdistävä harrastus, joten jos emme ei tunneta ennestään, niin ilmoittele saman tien myös olemassaolostasi vaikka vieraskirjassa tai sähköpostilla! (: Jos laitat kuvan esim. kotisivuillesi, niin mainitse © Anemone's, Anemoneniityn, Anemoneniitty.net tai jotain, ellei kuvassa jo ole ©-tekstiä... Kerro meille sivusi osoite, niin tulen vastavierailulle ja linkitän sivusi meille.

Tekstin tai kuvien tai minkä tahansa muun materiaalin luvaton kopioiminen on tekijänoikeuslain nojalla kielletty! Kopiointia on myös suoralinkitys "hot linking" eli se, että selvität kuvan osoitteen ja laitat sen tulemaan omille sivuillesi suoraan alkuperäisestä paikasta! Se on kiellettyä myös kotisivutilan tarjoajien käyttöehdoissa! Suoralinkittämällä varastat toisen ihmisen kotisivutilaa! Poikkeuksena ovat bannerit, joiden suoralinkittämiselle löytyy ohjeet täältä.

Väärinkäytösten vuoksi emme enää anna kopioida kuvia virtuaalihoitoloihin! Muistakaa, että kuvat ja tekstit ovat tekijöidensä omaisuutta ja niiden luvaton käyttö on rikos! Hoito-ohjeita ja kuvia saa toki tulostaa omaan kotikäyttöönsä tai tallentaa omalle koneelle.

Etusivulle - 30.3.2008