*Kopiointi*

Jos löydät sivuiltani kuvan itsestäsi, lemmikistäsi, kasvatistasi, eläimesi jälkeläisestä tai vanhemmista jne, niin voit rauhassa kopioida ja julkaista sivuillasi sellaisia. Eläimet ovat tosi mukava yhdistävä harrastus, joten jos emme ei tunneta ennestään, niin ilmoittele saman tien myös olemassaolostasi vaikka vieraskirjassa tai sähköpostilla! (: Jos laitat kuvan esim. kotisivuillesi, niin mainitse © Anemone's, Anemoneniityn, Anemoneniitty.net tai jotain, ellei kuvassa jo ennestään ole ©-tekstiä... Kerro meille sivusi osoite, niin linkitän sivusi meille.

Hoito-ohjeita ja kuvia saa luonnollisesti tulostaa omaan kotikäyttöönsä tai tallentaa omalle koneelle. Jos tarvitset jotain sivuillani olevaa materiaalia julkaistavaksi, pyydä sen kopioimiselle lupa. Olen kernaasti antanut kopioimislupia hyödyllisiin tarkoituksiin, kuten jäsenlehdet, rotu/väriesittelyt, ulkoasut... Virtuaalihoitoloiden asukeiksi kuvia on turha pyytää!

Muussa tapauksessa tekstin tai kuvien tai minkä tahansa muun materiaalin kopioiminen on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. Kopiointia on myös suoralinkitys eli se, kun laitat kuvan tulemaan omille sivuillesi suoraan alkuperäisestä osoitteesta. Se on kiellettyä myös kotisivutilan tarjoajien käyttöehdoissa! Suoralinkittämällä varastat toisen ihmisen kotisivutilaa! Poikkeuksena ovat esim. bannerit, joiden suoralinkittämiselle löytyy ohjeet täältä.

© Anemoneniitty.net, 25.01.2009 16:37 Validated by HTML Validator (based on Tidy)